Ekvator Cafe

Efendim öncelikle mekanın yerini anlatayım. Mc Donalds’ın yanındaki sokakten giriyorsunuz. Çaycıları aştıktan sonra Pi’nin çıkmaz sokağını geçince hemen solda. Eski bir handan bozma/döndürme bir yer.

Kapıda kovboy şapkalı 2 aptal sarışın tiplemesi sizi karşılıyor. Bu kızların yegane görevi içeri Mariachi(3 TL) sattırmak. Masalara gelip bir tane daha alır mısınız diye sormak, şu kadar alınca bu hediye var diyip para kazanmak. Kendilerini bu kutsal görevleriyle baş başa bırakıp mekana geçelim. Tasarım olarak orta düzey bence, belirli yerlerde ekrancıklar var. Ya akıllı TV ya futbol maçı açık olanlardan. Burada biz gittiğimizde Trabzonspor maçı (sessiz) açıktı, ona ilaveten de klip görüntüleri. Bu güzel konseptte dönen kliplerle çalan şarkılar birbirine uysa içim yanmayacak; ama yok uymuyor. Bir de şarkılar var… Kardeşim, neden hep en kaliteli, en güzel şarkıları değiştirdiniz gece boyu? Hep sıradan şarkılar, arada mariachi şarkıları… Adamlar Mariachi manyağı olmuş. Neyse..

Doğum günü için gitmiştik, pastayı onlar ayarlıyormuş(ücretsiz). Ortam tantanayı kaldırabilir düzeyde rahattı, bir arkadaş tantanalık şarhoştu zaten. Onu iyice kaybetmeden pastayı çağırdık. Önce kıllandık pasta bedava diye; ama grup genel anlamıyla fena bulmadı. Ben yine pek tutmadım(krema falan ne biliyim). Bedava bu kadar dersen, sen de haklısın. Pastadan başlamışken yemeğe dair de yorumda bulunmalıyım unutmadan. Yemek olarak ben (Tortellini-15 TL) makarna tercih ettim. Doyurucu miktarda geliyor diyebilirim ve aynen sitede göründüğü gibi. Fiyatını haketmiyor ama. Bu konuda epey katı olduğumu da belirtmeliyim. Yani beğenebilirsiniz; ama orda yemek yemek isteyeceğimi sanmıyorum. Daha iyisini yediğim için belki de. Serviste asık suratlı eleman aracılığyla sağlanıyordu. Menüyü geri almak için içi gidiyordu ya! Yemedik menünü!

Tuvalete girmediğim için en önemli konuda yorum yapamadan yazımı bitiriyorum. Sorusu olan?

Meraklısına:  web | mail | twitter | face | ekşi | mekanist

“Mutlu günler!” | mistiklal ekip
Hüseyin
Takip et!
4 comments to “Ekvator Cafe”

Bir yanıt yazın