Caz Ağacı Miles Davis / 1 Şubat @Salon IKSV /

Yere bakarak üfleyen adam Miles Davis’in adıyla hazırlanmış bir etkinlik var. Bu etkinliğe ekibimizin caz koleksiyoneri ve Caz Sakinleri radyo programı ortağım Deniz’in de katılmasını isterdim; ama şu aralar çok meşgul. So what? Siz o kadar meşgul değilseniz bir düşünün derim. Belki ben de orda olurum, kim bilir. Miles parçalarının üzerine vokal çok cazip gelmese de vokal yapacak kişilerin kalitesi ve sakin bir cumartesi içi iyi bir alternatif olabilir.

Ben Salon IKSV’de değil de bir kafede dinlemek isterim derseniz Gölge Kahve‘yi öneririm. Detaylar yazının devamında!

Tanıtım Afişi

Tanıtım Afişi

Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında gerçekleşen Caz Ağacı, dördüncü yılında “trompet dahileri vokaller ile renkleniyor” serisi ile devam ediyor.

1 Şubat Cumartesi gecesi, Miles Davis’in efsane parçaları, Sibel Köse, Ece Göksu, ve Elif Çağlar’ın vokalleriyle renklenecek, İmer Demirer ile Miles Davis’in ruhu aramızda dolaşacak. Vedat Özdemiroğlu ve Hande Soral’ın birlikte sunacağı muhteşem gecede piyanoda Serkan Özyılmaz, kontrbasta Volkan Topakoğlu, davulda Ediz Hafızoğlu sizlerle…

Miles Davis’in sevilen eserlerinden bazılarına yeni sözler yazıp seslendirecek olan vokallerin daha önce hiç duymadığınız Miles Davis yorumlarını dinleme fırsatını kaçırmayın!

Yer: Salon İKSV
Başlama saati: 22:30
Giriş ücreti: ayakta tam 30 TL öğrenci 20 TL (Biletler Biletix ve Salon gişesinde)

[sfoursquare uid=22179935 vid=4c8f5e17f9c1199c2a3fbf49]

 

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın