Gönüllü Yazılımcı arıyoruz

Araniyor_Developer2

2009 yılından bu yana mistiklal’in gerekli tüm kodlama ve estetik düzenlemelerini kendi bilgilerimizle ya da araştırarak yaptık. 2013 yılının sonundan yani 4. yılımızdan itibaren işi layığıyla yapma niyetindeyiz. Bu nedenle şu an gönüllük ilkesiyle çalışan ekibimizi profesyonel anlamda genişletmek istiyoruz. İlk ilanımız da yazılımcı (web developer) arkadaşlar için.

Neden yazılımcı arıyoruz?

İnternet üzerinden teknik bir iş yaptığımızdan arka planın daha hızlı çalışması, kullanıcı dostu bir arayüz olması ve problemler yaşadığımızda veri ve vakit kaybetmeden sorunların çözülebilmesi için işin ehline danışmak istiyoruz.  İlk etapta stabil bir yapıya ulaşıldıktan sonra, küçük çaplı özgün yazılımlarla çeşitli mini sitelerle farklı denemeler gerçekleştirebiliriz.

Nasıl özellikler arıyoruz?

Hevesli, severek çalışan, yenilikleri takip etmeyi ve uygulamayı seven genç arkadaşların; teknik bilgi olarak temel html5, css3, javascript bilgisi dışında wordpress ve dolayısıyla php dilinde tecrübeli olmalarını bekliyoruz. Photoshop bilgisi gerekmemekle birlikte, olsa iyi olur diyebiliriz. Kopyala yapıştır kod yazımını değil, özgün duruşu ve üretkenliği tercih ediyoruz.

Gönüllülük tam olarak nedir?

Mistiklal için yaptığınız çalışmaların maddi getirisi şu aşamada olmamakla birlikte, ilerde çeşitli indirimler veya önceliklerden yararlanabilirsiniz. Katılarak güçlendirdiğiniz komünitenin edindiği her değer doğrudan size de yansıyacaktır.

Ayrıca bilgisayarın başından kalkmanız için güzel bahaneler ve sosyal ortamlar da cabası 😉

Başvuru için: ekip@mistiklal.com adresine bekleriz!

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın