İstanbul Arabesque Project @Bronx Pi / 4 Ekim

bronx-pi-istiklal

Değişik bir etkinliği sizlerle paylaşalım istedik. Kurban Bayramınızı modernize edilmiş Arabesk ezgilerinin, özellikle de daha keyifli olanlarının çalınacağı bu etkinlikle karşılamak isterseniz, detaylar aşağıdaki metinde.

İyi eğlenceler, iyi bayramlar!

ara.jpg

İstanbul Arabesque Project, arabesk ögelere bağlı kalarak yaptıkları kendi bestelerini de seslendirecekleri konserle 4 Ekim’de Bronx Pi Sahne’de…

Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve Doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan, bugüne kadar yaklaşık 400 konser veren ve tüm Türkiye’yi gezen İstanbul Arabesque Project, sevilen şarkıları yorumluyor.

Konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vadediyor.

Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış olan İstanbul Arabesque Project, yaptığı müziği “safkan arabesk” olarak nitelendiriyor. Grubun davulcusu, prodüktörü ve söz yazarı olan Barbaros Akbulut tarafından kurulan İstanbul Arabesque Project’in diğer asil üyesi grubun gitaristi, back vokali ve bestecisi ve olan Korkut Peker…

2010 yılında “Her Gün İsyanım Var”, 2011 yılında “Damarımda Kanımsın” albümlerini yayınlayan gruba bas gitarda Serkan Öngel, vokalde Beste Aksu eşlik ediyor.

Meraklısına: Biletix | web siteleri | etkinlik facebook

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın