Jotun Partisi – What If @Beykoz Kundura

what-if-redİstanbul sınırlarına açılmış ilk yazım olsun. Yaşanmış partinin yazısı olduğundan kısa tutacağım; ama bir sonraki Jotun partisi gündeme geldiğinde dönüp bu sayfalara bakabilin istiyorum.

what-if-party-kundura

Kırmızı mı mavi mi?

Önce ulaşım ile başlamalıyım. Her şeyi düşünen Jotun firması ya da onların çalıştığı organizasyon firması What If partisi için Kabataş, Üsküdar gibi noktalardan deniz ulaşımı için tekneler kiralamıştı. Üsküdar’dan Beykoz’a varmak 1 saatten fazla sürdü ve epey sıkıldık. Nedenini bu yazıyı yazarken araştırmaya başladım. Dikeyde boğazdan yaklaşık 20-21 km yol katediliyor ve boğazdaki hız limiti 10 knot (nat) yani saatte 18.5 km. Böyle bakınca cefamızın mecburiyetten olduğu anlaşılıyor. Hız limitinin nedenleri de kaza riski, yalılara vurabilecek dalgalar ve balık ekosisteminin etkilenmemesi üzerine belirlenmiş. Balıklara saygımız sonsuz.

parti-elfleri-jotun

Parti Elfleri – Harry Potter’da gelecek mi?

Bir dolu davetli mimarın teknelerle veya kendi imkanlarıyla şu an kullanılmayan eski Beykoz Kundura fabrikasına varmasıyla kırmızı mı mavi mi sorusu başlamış oldu. Girişteki çığırtkanlar Matrix misali seçim yapmaya zorluyordu. Fabrikanın uzun dikdörtgen iç mekanı ise gecenin ilerleyen saatlerinde açılmak üzere ikiye bölünmüştü ve geçişlere kesinlikle izin verilmiyordu. Her iki tarafta da bar ve ORta Dünya’dan fırlama şovlar vardı. Boynuzlu kızlar, cüceler, dansçılar, vs…

bar-jotunSaat 22 olduğunda Suriye sınırındaki köyler misali birbirine yakın iki alan ve birbirini tanıyan bir dolu eş-dost perdenin “ışık gösterisiyle” açılması ve tampon bölgedeki DJ kızların (The Roustabouts) belirmesiyle huzura vardılar. Tek bir cümlede çok fazla şey anlatmış olabilirim.

dj

The Roustabouts çalıyor.

Özetle parti nasıl yapılır konusunda etkili bir örnek ve çaba ortaya koyan Jotun firmasına hayatımıza renk kattıkları için teşekkür ederiz.

mavi-isik-gosteri-jotun   jotun-gosteri  Meraklısına: Jotun | Beykoz Kundura

[sfoursquare uid=22179935 vid=5423dccd498eb1c34776243d]

 

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın