Pembe Savaş – Pink Tober: Aylin Aslım / 23 Ekim Perşembe @Hard Rock Cafe

HRC Pinktober Aylin Aslim

Perşembe akşamlarında canlı müzik performanslarına yer veren Hard Rock Cafe İstanbul bu kez bir sosyal sorumluluk projesi ile karşımızda: ”Meme Kanseri ile Savaş”. Etkinlik 23 Ekim akşamı 22.30’da başlayacak, sahnede ise amazonluğuyla gönlümüze taht kurmuş Aylin Aslım olacak.

Pembe Savaş’ın önemi hakkında da ufak bir bilgilendirme yapmadan geçmeyelim; Ekim, Meme Kanseri farkındalık ayı olarak belirlenmiş durumda. Türkiye’de en sık görülen kanser türleri arasında üçüncü sırada yer alan Meme Kanseri, erken teşhis edildiği takdirde tedavisinde %100 başarı sağlanabilen bir hastalık. Bu sebepten bilinçlendirme meselesi her şeyden önce geliyor. Özellikle 40 yaşını doldurmuş kadınların mutlaka aksatmadan her sene mamografi çektirmesi tavsiye ediliyor. Ancak birinci dereceden herhangi bir akrabanızda kanser görüldüyse daha erken yaşta da kontrolleri yaptırmak akıllıca olur.

P.S.  Pembe temalı Ekim ayı boyunca Hard Rock Cafe’de Meme Kanserine karşı savaşa destek olmak için özel olarak satılan ürünler ve kokteyller bulunacak. Ayrıca Hard Rock Cafe Istanbul’dan satın alınabilen Ekim ayı konser biletlerinin geliri de MEVA’ya (Türkiye Meme Vakfı) bağışlanacak.

Sedef Can

Bir yanıt yazın