Baba Zula / 8 Kasım Cumartesi @Bronx Pi Sahne

26352204

Yalnız değiliz! Yalnız değiliz biliyoruz. Siz de bizim gibi hissediyorsunuz. İnsan bu topraklarda böyle musiki yapan insan oğulları var deyü nasıl gururlanıyor değil mi? Onlar için ne söylemeli diye düşünüyorum, bulamıyorum. Zaten ben kimim ki onlar hakkında kelam edeyim öyle de bir realite var. İşte hep üzerime vazife olmayan işlere kalkışırım ben tıpkı şu an yaptığım gibi.

Elleri öpülesi ağabeyler orası aşikar. Bazen benim sevdiğim grupları sevmeyenler olabiliyor tabii, insanlar bunu belirttikleri zaman böyle hep anlayışla karşılıyor, medeni insan taklidi yapıyorum. Hatta abartıp zevkler ve renkler azizim goy goyu çekiyorum. Ama mevzu bahis Baba Zula ise kavga çıkarırım hatta pitbull’a dönüşürüm. Doğru bildiğimden şaşmam o kadar söyleyeyim. Güzel müzik yapıyorlar ve henüz onları hiç izlemediyseniz canlı olarak, hayatınızda bir şeyler eksik kalmış demektir. Böyle de netim.

8 Kasım Cumartesi akşamı Bronx Pi Sahne‘de olacaklar. Biz şiddetle tavsiye ediyoruz ve şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz:)

Sedef Can

Bir yanıt yazın