İstanbul Arabesque Project / 29 Kasım @Bronx Pi

ara.jpg

Hafta sonu programları yapılmaya başlansın arkadaşlar! Bizim önerilerimizden biri de Cumartesi akşamı Bronx Pi Sahne‘de gerçekleşecek olan İstanbul Arabesque Project konseri. Kaliteli ve modernize edilmiş Türkçe arabesk  müzik dinlemek isteyenler sakın kaçırmasınlar.

Hani nerede biletleri diyenler de şuradan yaksın:  http://www.biletix.com/etkinlik/RKBR2/TURKIYE/tr

 

İstanbul Arabesque Project, arabesk ögelere bağlı kalarak yaptıkları kendi bestelerini de seslendirecekleri konserle 29 Kasım’da Bronx Pi Sahne’de…

Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, tüm Türkiye’yi gezen İstanbul Arabesque Project, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor.

Konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaad ediyor.

Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış olan İstanbul Arabesque Project, yaptığı müziği “safkan arabesk” olarak nitelendiriyor.

Grubun davulcusu, prodüktörü ve söz yazarı olan Barbaros Akbulut tarafından temeli atılan İstanbul Arabesque Project’in bir diğer kurucu üyesi, grubun gitaristi, geri vokali ve bestecisi olan Korkut Peker’dir.

Sedef Can

Bir yanıt yazın