Piyano Günleri / 4-28 Kasım @Akbank Sanat

Akbank Sanat’ta bu ay “Piyano Günleri” var dostlar. Etkinlik; 4 Kasım’da genç kuşak Türk piyanistlerinin en önemli isimlerinden olan, 7 yaşında, Sicilya’da IBLA Grand  Prize’da çeşitli ödüllere layık görülen, Carnegie Hall,  Belçika Kraliyet Sarayı gibi mekanlarda çalmış Mertol Demirelli’nin resitaliyle açıldı. İleride çok daha ünlü olacağına ve bizi gururlandıracağına emin olduğumuz bir isim Demirelli, şimdiden kendisini takibe alın diyoruz.

Program şöyle devam ediyor:

6 Kasım: Jøkleba

Norveç’in 90’lı yıllardan beri en şaşırtıcı ve heyecan verici doğaçlama gruplarından olan ve çevre duyarlılığına dikkat çekmek için gerçekleştirdikleri Jøkotour turnesi kapsamında İstanbul’a geliyorlar.

13 Kasım: RGG Trio

news1823

Polonya’nın en mühim caz triolarından biri, biz de merak ediyoruz konser nasıl geçecek!

20 Kasım: Philipp Kopachevsky

philipp-kopachevsky

Yine genç bir yetenek, 1990 doğumlu ve performanslarıyla parmak ısırtıyor. Moskova Devlet Akademik Filarmoni Orkestrası’nın “21. Yüzyılın Yıldızları” projesine de dahil edilmiş haberiniz olsun.

27 & 28 Kasım: Anjelika Akbar

fft81_mf2498573

Kapanış programı için büyük bir usta seçilmiş. Albüm kayıtlarıyla büyük başarı kazanan ve Sony Classical kataloğuna giren ilk Türk Klasik Müzik albümü “Dört Mevsim”i kaydeden Anjelika Akbar’ın ne kadar özel bir yetenek olduğunu hepimiz biliyoruz ancak üzülerek söylüyorum ki biletler tükenmiş durumda. Yani zaten edindiyseniz ne mutlu size diyelim.

Sedef Can

Bir yanıt yazın