Hard Rock Cafe 1 Yaşında! / 29 Aralık @Hard Rock Cafe İstanbul

1. yıldönümü

Yeni yıl arifesinde bir parti haberi daha var Mistiklal Takipçileri! Size bunları yazarken bir yandan zaman ne kadar hızlı geçiyor diye söyleniyorum çünkü geçen sene 26 Aralık’ta Hüseyin şu yazı ile açılışını duyurmuştu Hard Rock Cafe’nin. Şimdi ise birinci yıllarını kutluyorlar:) Şimdiden Taksim’in gece hayatında iyi bir yer edinen mekanın başarılarını kutluyor, böyle devam etmelerini temenni ediyoruz.

Gelelim etkinliğe, Hard Rock Cafe yeni yaşını Moğollar konseri ile kutlarken doğum günü şerefine bir çifte Viyana-Prag-Budapeşte seyahati hediye ediyor. Kazanmak içim tek yapmanız gereken o gece orada olmak! Şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.

Diğer ayrıntıları şöyle:

Dünyanın çoğu ülkesinde önemli bir yer edinmiş olan Hard Rock Cafe, İstanbullular ile buluşalı 1 yıl oldu. Geçtiğimiz yıl 29 Aralık’ta kapılarını açan Hard Rock Cafe, sevenlerine ilk yıllarında kendilerine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür etmek amacı ile Viyana, Budapeşte ve Prag’a seyahat fırsatı sunuyor. 1 şanslı çiftin seyahat kazanacağı gecede şansınızı denemek için yapmanız gereken tek şey ise 29 Aralık’ta Cafe’yi ziyaret edip yıl dönümü kutlamasına katılmak.

Peki Yıldönümünde Kiminle Eğleneceğiz?

29 Aralık 2014 akşamı 22:00’da Anadolu Rock müziğinin ilk akla gelen gruplarından Moğollar sahne alacak. 45 yıldır müzik hayatına devam eden grup, Hard Rock Cafe Istanbul’da efsane şarkıları ile hayranlarıyla buluşacak ve Viyana, Budapeşte ve Prag’a gidecek şanslı isimlerin açıklanmasına katkıda bulunacak.

 

Sedef Can

Bir yanıt yazın