Jusagroove ve Marvin Band @Hard Rock Cafe / 19.02

Her hafta Perşembe akşamları çeşitli ücretsiz etkinlikler gerçekleşmeye başladı. Bunlardan biri Hard Rock’ın etkinlikleri.

Jusagroove ve Marvin Band

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul’da geçtiğimiz hafta ikinci kez sahne alan efsanevi rock grubu Kurtalan Ekspres’in ardından, bu hafta ise sizi, Jusagroove’un funk, soul ve R&B soundu ve Marvin Band’in 70’li 80’li yıllardan başlayan repertuarı bekliyor!

Hard Rock Cafe Istanbul’da İki Dinamik Grup Art Arda!

2014 yılında Bidar Kalender, Özgün Tuncer, Tayis Yıldızcı, Boğatay Köprülü, Aybars Gülümser ve Canberk Kargı ile kurulmuş olan Jusagroove, funk, soul ve R&B tarzıyla 19 Şubat Perşembe 22:00’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesinde olacak. Jusagroove’nin ardından 22:45’te sahne alacak olan Marvin Band ise 2008 yılında kurulmasından bu yana dinamik sahne performansları ile dikkat çekiyor ve geniş repertuarını 70’li, 80’li yıllara dayandırıyor. Jusagroove’un farklı soundu ve Marvin Band’ın muhteşem sahnesiyle harika bir gece geçirmek için 19 Şubat’ta Hard Rock Cafe Istanbul’a uğramayı unutmayın!

 

 

 

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın