Ane Brun Konseri / 12 Aralık 21:00 @KüçükÇiftlik Park

anebrunHani mevsiminde yenilen yemekler vardır ya, asıl tadını o zaman aldığınız ve anlamını kavradığınız işte bu konser de tam olarak bu mevsimde tüketilmeli bence.

Ane Brun, Norveçli bir müzisyen ve ülkemizi her ziyaret edişinde konser alanlarının biraz daha büyük seçilmesi aslında onun kitlesinin çoğalmasının bir göstergesi. Kendi parçalarının yanı sıra söylediği The Beatles ve Cohen cover’ları ile dikkat çeken bir isim. Ruha dokunan dingin vokali, kuzey havasını içinize dolduracak bir güzelliği ve hikaye dolu şarkıları ile hafta sonumuza tat katacak bir konser olacağı kesin.

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti Caz Yeşili ve Goldnights katkılarıyla düzenlenen Ane Brun konseri 12 Aralık Cuma gecesi KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek. Salon İKSV’deki performanslarıyla dinleyicilere hafızalardan silinmeyecek konser deneyimleri yaşatan
Ane Brun, bu kez hayranlıyla akustik bir konserle buluşacak.

Norveçli müzisyen, 2003’te yayımladığı ilk albümü Spending Time with Morgan’ın ardından çıkardığı Temporary Dive (2005) ile Norveç Grammy Ödülleri’nde “En İyi Kadın Sanatçı” seçilmişti. It All Starts with One’ı 2011’de yayımlayan Brun, müzikteki 10. yılını geçen yıl retrospektif bir albümle kutlamıştı.

Ane Brun konseri öncesinde sahnede İskandinavya’dan başka bir ses yer alacak. 2013 yılında Skisser albümüyle müzik dünyasına adım atan İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Alice Boman, huzur veren sesiyle müzikseverleri Ane Brun’e hazırlayacak.

Biletler şuradan: http://www.biletix.com/etkinlik/RJAA3/ISTANBUL/tr

Sedef Can

Bir yanıt yazın