Yılbaşı Yemeği ve Partisi / 31 Aralık 21:30 @Hard Rock Cafe İstanbul

Yılbaşı Partisi

Yeni yıl programı yapmak güç bir iş çünkü eğlenme fikrine bağlanmanın yarattığı hayal kırıklıklarını, eminim hepimiz yaşamışızdır. Fakat tecrübelerime göre programsız kalmak her zaman çok daha fazla sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden şu hafta bitmeden seçeneklere göz atmak da fayda var dostlar.

Yeni yıl akşamında köklü işletmeleri seçmek ise daha mühim zira aç gözlülükle fazla fazla doldurulan masalar huzursuz bir geceyi ve paramızla rezil olduk hissiyatını yanında getiriyor. Bizim size önerilerimizden biri henüz İstanbul’da yeni yaşlarını dolduracak da olsalar dünyaca ünlü ve sevilen Hard Rock Cafe‘nin Yılbaşı Yemeği olacak.
31 Aralık gecesi kapılarını 21:30’da açacak olan Hard Rock Cafe İstanbul, yılbaşı yemeği ile başlayacak etkinliğini sabah 04:00’e dek sürdürecek. Kişi başı 225 TL olan etkinliğin diğer detayları şöyle:

Gecede 2006’da kurulan ve coverları ile dikkat çeken ‘Yabancı Değiliz’ grubu canlı performans için sahne alacak ve ayrıca DJ TUGK gece boyunca eğlencenize eşlik edecek. Eğlencelerin vazgeçilmezi olan yılbaşı aksesuarları ve 2015 için geri sayım anı da programın detayları arasında yer alıyor.  Yepyeni bir yılı kesintisiz müzik ve Hard Rock ruhuyla karşılamak isterseniz, rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

Etkinlik: Hard Rock Cafe Istanbul Yılbaşı Partisi

Program: Yeni yıl yemeği, limitsiz içki, canlı müzik (Yabancı Değiliz), DJ Tugk

Tarih: 31 Aralık 2014

Saat: 21:30 – 04:00

Rezervasyon gereklidir – 0212 244 67 38/39 numaralı telefondan ya da info@hrcistanbul.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Sedef Can

Bir yanıt yazın