Doğaya Dönüş Ev Yemekleri

IMG_0387Doğaya dönüşü yazmadan önce gerçekten çok düşündüm. Zaten küçük bir mekan (yakında çok daha büyük bir mekana taşınacaklar) ve tıklım tıklım oluyor ancak okurlarımızı pek severiz. Hemen paylaşıyorum.

Doğaya dönüş favorilerimizden. Sadece bizim değil, Nişantaşı sakinlerinin de öyle. Doğaya dönüşte, sağlıklı yemekler yapılıyor. Genelde sebze ağırlıklı. Et ürünleri haftada 2 ya da 3 kez çıkıyor. Zeytinyağlılar, sebze yemekleri, baklagiller ağırlıklı bir menüsü var. Ayrıca her daim sebzeli, peynirli kiş bulabiliyorsunuz. Tatlıları da hem az şekerle yapılıyor, hem de tatları damağınızdan gitmiyor.

Ben şahsen zeytinyağlılarını, sulu yemeklerinden daha çok seviyorum. Tatlılardan da erikli tart favorim.

Doğaya dönüş, biraz esnaf lokantası ayarında olduğundan ötürü, baştan ne ödeyeceğinizi kestirmek zor oluyor. Yemekler tartılıp veriliyor. Fiyat ne seçtiğinize göre 10 ila 25 lira arasında değişiyor.

Mevcut mekanın dekorasyonu,  sevimli, küçük bir esnaf lokantası ayarında. Mekan özellikle öğle yemekleri esnasında tıklım tıkış olduğu için, herkes yan yana oturuyor.

Doğaya Dönüş, Hüsrev Gerede Caddesi’ nin üzerindeki ilk sokakta. Sağlıklı yemekler ve ev yemekleri meraklıları gidip deneyebilir.

P.S Görsel Doğaya Dönüş Bistro’dan, Doğaya Dönüş’ün yeni mekanından çekildi.

Meraklısına: web | facebook | twitter |instagram | ekşi

[sfoursquare uid=22179935 vid=4c6157cdb6f3be9a3c676173]

Elif Naz Güngör
Latest posts by Elif Naz Güngör (see all)

Bir yanıt yazın