Cafe Zone

Nişantaşı’nın incisi Nişantaşı’nda çalışanların gözbebeği Cafe Zone.

IMG_7968

Efenim Nişantaşı’nda çalışanlar arasında Cafe Zone’u bilmeyen yoktur.  Öğle yemekleri tekdüzeleştiği için genelde sıkıcı olmaktayken, Zone, her gün çıkardıkları günlük menüsüyle sıkıcılığı bozuyor. Üstelik aynı yemeği ikinci defa menüde görmeniz en az iki haftayı buluyor. Fiyatlar Nişantaşı çevresine göre makul. Dünya mutfaklarından yemekler, diyet seçenekleri, ev yemekleri… Her şeyden bulabileceğiniz bir menü sunuyorlar. Üstelik günlük menülerini her gün internetten de yayınlıyorlar. Gitmeden ne yiyeceğinizi seçebiliyorsunuz. Öğle saatlerinde mekanın fazla kalabalık olması maalesef boğucu olabiliyor. Yoğunluk sebebiyle bazen yemekler de geç geliyor. Ancak personel her zaman mekandan mutsuz ayrılmamanız için çabalıyor. Yemeğin üzerine çayı kahveyi ikram ediyorlar.

IMG_7970

Mekanın bahçesi yaz kış dolu oluyor.

Tabi ki Cafe Zone sadece çalışma saatlerinde hizmet vermiyor. Mekan, “rush hour” esnasında gitmezseniz, uzun uzun oturup muhabbet edebileceğiniz sıcak bir atmosfere sahip. İşte o esnada işler biraz değişiyor. Çünkü öğle yemeği menüsü kadar uygun değil maalesef normal menüdeki fiyatlar.

Cafe Zone’da çeşitli organizayonlara da yer veriliyor. Bu sene yılbaşı organizasyonu için çeşitli eğlenceler düzenleniyor. Biz, iş arkadaşlarımla ciddi ciddi düşünüyoruz yılbaşı gecesini Cafe Zone’da geçirmeyi.

İşini seven ve işlerine saygı duyan bir ekip Cafe Zone ekibi. Yolunuz Nişantaşı’na düşerse mutlaka deneyin sevgili okurlar.

Meraklısına: web | facebook | twitter |instagram | ekşi

[sfoursquare uid=22179935 vid=4be922aa88ed2d7f459fcc1d]

Elif Naz Güngör
Latest posts by Elif Naz Güngör (see all)

Bir yanıt yazın