Hard Rock Rising Yarışma Elemeleri & After Dark Programı @Hard Rock Cafe Istanbul / Mart 2015

HRR

Merhabalar Mistiklal Takipçileri,

After Dark konserleri bu ay Hard Rock Rising yarışmasında HRC Istanbul’u temsil edecek olan adaylara ayrılmış. Her Perşembe üç farklı grup sahnede olacak. Her hafta bir birinci seçildikten sonra ay sonunda kazanan gruplar kendi aralarında yarışacak ve seçilen bir grup Barcelona’da çalmak için aday olacak.

HRC Istanbul’u Temsil Etmesi İçin Seçtiğiniz Gruplar Şimdi de Hard Rock’ta Perşembe Akşamları Gerçekleşecek Konserlerinde Sizlerden Destek Bekliyor!

Hard Rock, beş yıldan bu yana her yıl, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor. Online oylamalarınızla HRC Istanbul’u temsil etmesi için belirlediğiniz gruplar yarışma için ilk canlı performanslarını 5 Mart 2015’te gerçekleştirmeye başlayacaklar. Her hafta 3 grubun canlı performans sergileyeceği bu süreçte jüri koltuğunda, Sony Music Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pentagram’dan Tarkan Gözübüyük, Aylin Aslım, Karnaval’dan Yalçın Birol ve gazeteci Barış Akpolat yer alacak ve o hafta haftanın birincisi seçilecek.

Her haftanın birincisi olan grup son olarak 26 Mart’ta büyük final için performanslarını sergileyecekler ve jüri kararı ile belirlenecek bölge birincisi, Hard Rock Cafe Istanbul’u temsil etmek ve Barcelona’da çalmak için aday olmaya hak kazanacak.

 

Hard Rock Cafe Istanbul’da Perşembe akşamları gerçekleşecek olan yarışmanın konser takvimi ise şöyle;

5 Mart 2015 – 22:00 – Merlyn, Konseptsiz, Soul Sacrifice

12 Mart 2015 – 22:00 – Bonn The Band, Agency, Baht

19 Mart 2015 – 22:00 – Rubber Walrus, Orblood, In White

 

Unutmayın, jüri kararını verirken grupları desteklemek için canlı performanslarını izlemeye gelenlerin sayısını dikkate alacak!

Meraklısına: web | facebook | twitter |instagram | ekşi

Sedef Can
One comment to “Hard Rock Rising Yarışma Elemeleri & After Dark Programı @Hard Rock Cafe Istanbul / Mart 2015”
  1. Pingback: mistiklal.com | After Dark @Hard Rock Cafe İstanbul / Nisan 2015

Bir yanıt yazın