AC/DC Gecesi / 4 Aralık 22:00 @Hard Rock Cafe İstanbul

Rock_or_Bust

Aralık’a sıkı bir başlangıç yapmak isteyen arkadaşlara göre bir etkinlik haberiyle karşınızdayız. AC / DC, 6 yıllık bir aradan sonra ”Rock or Bust” adlı yeni albümünü 28 Kasım itibari ile çıkardı. Hard Rock Cafe İstanbul‘da bu albümün şerefine özel bir gece hazırlamış. Önce albümünün dinleneceği gece de sahne alacak olan  4×4 grubu da canlı olarak grubun parçalarını icra edecek.  Ayrıntılar şöyle:

AC/DC albümü “Rock or Bust”ın 4 Aralık’ta 22:00’da Hard Rock Cafe Istanbul’da gerçekleşecek kutlaması ile birçok rock sever bir araya gelerek hem yepyeni albümü hem de 4×4 grubundan unutulmaz AC/DC şarkılarını dinleyebilecekler. Hard Rock Cafe Istanbul’un tüm konserleri gibi ücretsiz gerçekleşecek olan bu kutlamayı kaçırmayın!

AC/DC – “Rock or Bust”

Efsanevi grup AC/DC “Rock or Bust” adlı yeni Sony Music etiketiyle yayınlanıyor. Grubun 6 yıl aradan sonra yayınladığı ilk albüm olacak olan “Rock or Bust”ta 11 yeni şarkı yer alacak. 2014 baharında; Vancouver, BC’deki Warehouse Studio’da kaydedilen “Rock or Bust” albümünde grup bir kez daha Brendan O’Brien ve Mike Fraser ile çalıştı.

Rock or Bust” grubun 41 yıllık müzikal kariyerindeki kurucu üye Malcom Young’ın yer almayacağı ilk albüm olarak dikkat çekiyor. 2014 yılının ilk aylarında yayınlanan resmi bir bültenle Malcom Young’ın rahatsızlığından ötürü grup çalışmalarına ara verdiği açıklanmıştı. Müzisyenin devam eden sağlık durumu nedeniyle grup çalışmalarına geri dönemeyeceği netleşti.

2015 yılında dünya turnesine çıkacak olan AC/DC’ye; kurucu üyeler Angus ve Malcom Young’ın yeğeni ve “Rock or Bust” albümünde de gitar çalan Stevie Young eşlik edecek.

 

Sedef Can

Bir yanıt yazın