Kül & Social Inclusion Band / 18 Aralık @Hard Rock Cafe İstanbul

Hafta sonu, Perşembe gününden başlar diyorsanız siz de bizdensiniz Mistiklal okuyucuları! O zaman hemen programınıza alabileceğiniz bir etkinlik haberini duyuralım; bu hafta Hard Rock Cafe, After Dark konseptinde Kül‘ü ve Social Inclusion Band‘i ağırlayacak.

Kül ve Social Inclusion Band

Rock ve metal dünyasına kendilerine özgü bir bakış açısı ile yaklaşan Kül Grubu, Akay Taşkıntuna, Koray Erkan, Arın Kuşaksızoğlu, Mehmet Yaranona ve Umut İnsan tarafından kuruldu. İlk albümleri “Artık Güçler Dengede”yi 2011 yılında çıkarmadan önce grup, çeşitli konser ve festivallerde sergiledikleri performanslar ile geniş bir seyirci kitlesi edindi. Kül’ün itiraflar, ifşalar ve travmalar üzerine kurulu şarkılarını dinlemek ve canlı performansını deneyimlemek için 18 Aralık Perşembe gecesi Hard Rock Cafe Istanbul’da yerinizi alın.

Gecede ayrıca Düşler Akademisi kapsamında gerçekleştirilen yenilikçi ve girişimci bir proje olan Social Inclusion Band ise Kül grubunun öncesinde sahne alarak esas amaçları olan farkındalık yaratmak ve değişimi sanat aracılığıyla sağlayabilmek adına şarkılarını söylecekler.

 

Sedef Can

Bir yanıt yazın