Sahte Rakı / 27 Kasım 22:30 @Hard Rock Cafe İstanbul

ust_2014

Mistiklal takipçilerine selam olsun:). Ne olduğunu anlamadan ay sonunu gördük yine  değil mi arkadaşlar. Olsun Aralık da çılgın geçecek gibi hazırlanın, biz de elimizden geldiğince sizin etkinlik gözünüz olmaya devam edeceğiz elbette. Lafı daha fazla uzatmıyorum, söylemeye geldiğim şeyi söylüyorum: bu hafta harika bir konser var dostlar!

Bizim Sahte Rakı’yı pek sevdiğimizi fark etmişsinizdir sanırım?!  Ne zaman konserleri olsa bir Twitter çığırtkanlığı yaparız zira. Adamlar benim kalbimi hem yaptıkları güzel müzikle hem de çılgın enerjileri ile çaldılar gitti. Darısı sizin başınıza! Hatta henüz canlı dinlemediyseniz hemen bu Perşembe gününüzü ayırırsanız harika olur zira Hard Rock Cafe sahnesini şenlendirecekler.

Rock’n Roll ve Blues severlerin yakından takip ettiği Sahte Rakı grubu 2005 yılında kuruldu ve canlı müzik performanslarıyla kısa sürede seslerini geniş kitlelere duyurdu. Bunun sonucunda 2007 yılında Türkiye’de konser veren The Commitments’ın ön grubu olarak sahne aldılar ve ardından müthiş performansları sebebiyle Rock 7/24 sitesi tarafından en iyi Blues ve Rock’n Roll Grubu ödülüne layık görüldüler. Vokal Korhan Kodaman, gitarda Emre Malikler, saksofonda Fırat Avcı ve Emir Erunsal, trombonda Atakan Taş, mızıkada Dinçer Tuğmaner, bass Eren Mutlu ve davulda Can Turfan’ın yer aldığı Sahte Rakı, 27 Kasım 2014 22:30’da Hard Rock Cafe Istanbul sahnesini kırıp geçirmeye geliyor.

P.S. Perşembe akşamları Hard Rock Cafe’de düzenlenen konserlerde giriş ücreti de alınmıyor, haberiniz olsun.

Sedef Can

Bir yanıt yazın