Mart ayında ne yapalım?

Editör Notu: Normalde böyle bir formatımız yok. Olup olmayacağı siz okuyucuların yorumlarına bağlı. Sevgiler.

mart_kedi

Şubat ayına bizim oralarda yaşlılar ‘Sidikli Şubat‘ derler sürekli yağmur yağdığı için. Eee Sidikli Şubat geride kaldı.

Mart ayı önemlidir benim için çünkü Nisan’da 2 hafta boyunca sınavlarım oluyor onun öncesindeki 2 hafta da hazırlanmakla ölüyor. Şimdi Mart ayında en azından ilk yarısında neler yapabilirim onu planladım. Bir yerde ‘Sen plan yaparsın ve Tanrı daima güler.’ diye ya da buna benzer bir şey okumuştum; ama plan yapmadan da yapamıyorum.

  1. OKUYUN: FAKAT MÜZEYYEN BU DERİN BİR TUTKU


    Geçenlerde filmine denk geldim ama o an bir yere koşuşturuyordum ve gidemedim. Sonra bir arkadaşım kitabının da olduğunu söyledi. İnce de bir şey, bir vapurluk sürede biter diye düşünüyorum.

  2. YİYİN: BODRUM KEBABI


    Çukurlu Çeşme sokakta Ny-İst Cafe var havalar güzel dışarıya oturun. Bodrum kebabı dedim ama siz yine de menüye bakın çünkü değişik bir menüye sahipler. Her başlık ikiye ayrılıyor; New York aşkına ve İstanbul aşkına olmak üzere. Bodrum Kebabı da kibrit patates yoğurt üstüne tavuk parçalarından oluşuyor. Off yazarken bile salyalarıma hakim olamadım.

  3. GİDİN: KLOSTER


    İşten geç çıkıyorsanız ve dans etmek kafa dağıtmak için bir yerler aradığınızda ancak after‘lara yetişebiliyorsanız işte hakkını veren bir mekan. Sabahın ilk ışıklarını filan kaçırmış oluyorsunuz çıktığınızda.

Şimdilik bunları yapa durun, Mart yarılansın ve havalar artık “hava durumuna bakma ihtiyacı duymadığımız derecelere” yükselsin sonrasını düşünürüz.

Gamze Türker
Latest posts by Gamze Türker (see all)
One comment to “Mart ayında ne yapalım?”

Bir yanıt yazın