14 Şubat 2015 – Sevgililer Günü

blue-valentine-blue-valentine-15-06-2011-4-g

Taşa oturduk yine…

Merhaba yalnızlığın ilanı gibi olacak bu yazı. Gerçi bütün ekip tekil sayılarda ama yalnızlar yazısı yine bana kaldı. Aşağıdaki şarkıyı da tüm yalnızlara, ilişkisini pause’layanlara armağan ettim. Şimdi play’e basın bakalım ne yazmışım.

Sizlere yani bekar ve sap –öhöhö pardon– yalnızlığıyla mutlu okuyucularımıza öneriler sunacağım. Yalnızlık tiplerini topladığım 4 kalem üzerinden öneri vereceğim bu sene sizlere. Kendinizi bulunuz: Bakalım ne düşüneceksiniz.

1. Yeni ayrıldım, böyle kalsın bi süre

9655c_1259112

Kim kırdı benim tontişimin kalbini…

Geçmiş olsun öncelikle. O mu ayrıldı? Farketmez, üzüldüm bak. Sen şimdi çok sokağa çıkamazsın, her yer aşıklarla dolu olacak, üzülürsün. Evde de kalma kendini yersin. Öyle bir yere gönderelim ki ya içine dön ya da bir süre düşünmeye ara ver.

  • Sahilde ya da parkta koşu, üstüne sıcacık duş. Kedi gibi olacaksın.
  • Black Mirror dizisini izle – Son dönemleri en iyi dizilerinden birisi. Teknoloji ve çağımızı irdelerken bugünü unutacaksın.
  • Tiyatro: Her gün ana sayfada ve twitter’da paylaşıyoruz. Mesela BiSahne’deki Düğün oyunu düşünülebilir. Korkma düğün öyle düğün değil.
  • Sergi? Şahin Kaygun ve Akram Zaatari‘nin son günü 15’i. Sen hazır boşken 14’ünde rahat rahat gez.

2. Yeni ayrıldım, evde duramam!

r-EX-REVENGE-large570

Al sana ayrılık acısı!

Sizi sevemeyen kaybetmiş zaten. Senden iyisi Şam’da kayısı, Dubai’de iPhone 6 yani. Bence inadına sosyal ol ve bunu instagram, facebook, twitter ve son olarak başkalarıyla birlikte Swarm‘da çek-in yaparak göster. Sana en canlı heyecanlı etkinlikler, dop dolu öneriler geliyor.

3. Tanrım bana birini bul, noolur!

l-Horses-need-love-too

Yorumsuz

Büyük çoğunluk burda galiba. Elleri göreyim. Bu devirde nitelikli ilişki zor azizim. Herkesin hayali mutlu bir birliktelik; ama her türlü bir acı çekeceksin ve belki de evvelinde çektiğin acılardan ötürü başlamaya korkun var. Ya da bu işlerden hiç anlamıyorsun. Gel bak sana ne anlatıcam:

4. Yalnızım ama dert değil…

cowboy-hero-H

Nerden gidiyoruk ya?

İçine dönüp sorguladığında mutluysan yalnızlığından, ne bileyim dostlarla olmak ya da sevdiğin işe odaklanmak seni tatmin ediyorsa ne ala. Sen ne yapacağını bilirsin; ama benden bir iki şaşırtmaca gelsin.

  • Safi ya da Şehir Meyhanesi. 4-5 yakın arkadaş kafi. Tabi yer kaldıysa.
  • Urban gibi şaraplı, biralı bir yerde gazete, kitap okumak da mümkün.
  • Sabah saatlerinde güzel bir kahvaltı istersen Ortaköy Cook Point, havalı bir öğlen yemeği istersen Karaköy Pim tam senlik.
  • CNR’da Türkiye’nin ilk 3B yazıcı fuarı var. Ben orada olacağım gibi. İlgin varsa kaçırma.
  • Patik al, havalar soğuk.

 

Daima

Hüseyin
Takip et!

Bir yanıt yazın